Užkandžių dirbtuvės. Prieskonių seminaras. Pranešimas apie Vakarų ir Rytų pasaulio maistą.

Taku IMAIZUMI

Buvęs Japonijos ambasados Lietuvoje šefas Taku Imaizumi yra dar ir keramikas. Maistą ir keramiką jis vadina Ying ir Yang – dvi to paties vienio puses. Ypatingai akylas maisto pateikimui bei. Japonijoje Omakase burtažodis reiškia, jog lankytojams patiekiama tai, ką sugalvoja pats šefas. Tai bus šviežiausia bei labiausiai išpuoselėta maisto improvizacija, padovanota restorane “Žuvinė”.

Pranešimas apie Vakarų ir Rytų maisto kultūras.
Kulinaras pranešime pateiks savo požiūrį į skirtumus tarp rytietiško ir vakariečių vartojamo maisto, valgymo kultūros ir patiekalų įvairovės. Nusimato skanus pranešimas!

Užkandžių dirbtuvės.
Šefas pamokys susirinkusius gaminti lengvus japoniškus užkandžius iš Lietuvoje esančių produktų. “Ar kada nors ragavote šviežią agurką su sezamo ir miso pasta? O derėtų!”, šypteldamas kviečia.

Prieskonių seminaras.
Azijos prieskoniai yra turtingiau nei soja, teriyaki ar penki kiniški prieskoniai. Mokysimės derinti skonius ir išgauti visų Azijos šefų medžiojamą kompleksinį sotumą ir palaimą keliantį Umami skonį.