Rugsėjo 12 ir 13 d., 18:30, Restoranas “Žuvinė” (Didžioji g. 31, Vilnius)

Omakase

Degustacinė vakarienė

Taku Imaizumi, šefas


Situacija: ateinate į restoraną, bet ten nėra meniu. Susižvalgote su susitelkusiu, bet besišypsančiu šefu iš Japonijos. Jis akimis, parodo kur sėstis. Vėliau atneša maisto, kuris, atrodo, yra skirtas Die-vams.

ようこそ! Rugsėjo 11-12 dienomis ypač ribotam svečių kiekiui siūlome patirti Omakase stiliaus de-gustacinę vakarienę. Perspėjame — tai nebus įprastas pasisėdėjimas prie stalo. Omakase yra išskirtinis Japonijos virtuvės žanras. Šefams tą dieną suteikta visiška laisvė, o pavalgyti atvykę svečiai nežino kokius patiekalus ragaus ir net negali patys jų išsirinkti.

Japonijoje tokio tipo kulinarinės ekspedicijos jokia naujiena. Šefai išsirenka šviežiausius tos dienos ingredientus ir paskutinę akimirką sukuria įdomiausius derinius. Patys didžiausi meistrai ne tik ištobulina gryno skonio potyrį, bet ir pasirūpina nepriekaištingu patiekalų patiekimu.

Restorane „Žuvinė“ mus pasitiks buvęs Japonijos ambasados šefas Taku Imaizumi, kuris pateiks visą Tekančios saulės šalies skonių ir spalvų paletę vienoje lėkštėje, pristatys gaminimo bei ragavi-mo subtilybes, o jo meistrišką gamybos procesą galėsime stebėti gyvai.

Į bilieto kainą įskaičiuotas šefo paruoštas specialusis meniu. Bilietų labai skaičius ribotas.